+381(65)85-35-506

HOTEL LIPA**** – Lokacija 1.

OPIS PROJEKTA –

Pred Vama je IDEJNO rešenje hotela LIPA****, na Staroj planini. Ovaj hotel je zamišljen kao DESTINATION hotel tako da ima glavno mesto na jednoj od najboljih lokacija na Staroj planini. Hotel je koncepiran tako da ima dva pravougaona dela koji su pod uglom od 150 stepeni u kojima je planirano ukupno 128 soba I kružni deo hotela u kojem je planirano 27 komfornih apartmana. Nadmorska visina je 1430m/nv I cela lokacija je orjentisana ka sunčanoj južnoj strani sa prelepim pogledom u daljinu. Hotel će imati 517 ležaja.

Površina parcele - kvadratnih metara

Koeficijent gradnje

Planirani broj kvadratnih metara objekta

Cena parcele - EUR po metru kvadratnom


Udaljenost parcele

Na slici je prikazan Plan Detaljne Regulacije (PDR) 1. faze. Planirani hotel se nalazi na 600m od polazne stanice gondola i hotela Falkeinstajner, međutim, realizacijom PDR-a 2.faze, na 100m od lokacije je planirano polazište dve žičare i jedne dečje trake, što će ovu lokaciju učiniti znatno privlačnijom od same gondole.

Kontaktiraj nas

Lokacija parcele

 

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na ivici platoa Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. U blizini parcele se nalazi glavna trafo-stanica (na 300m), kolektor otpadnih voda sa najsavremenijom tehnologijom (na 100m), tri buduća SKI LIFTA (na 100m), a budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele.

 

Pozovi nas

PREUZMI DOKUMENTACIJU

Master Plan

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Koncept, faza 1a i 1b, šeme i ilustracije.

 

PDR -1.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 1.

PDR - 2.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 2.

Elaborat Hotela

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Detaljan plan hotela, 3D renderi /prikazi

Kontakt forma

8 + 9 =

Do početka ski-sezone

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aktuelan prikaz lokacije

foto - video

Sviđa ti se ovo što vidiš?

Javi nam se