+381(65)85-35-506

Građ.parcela (GP-4) APART-naselje JELKICE

OPIS PROJEKTA –

Specifičnost ove građevinske parcele se ogleda u tome da je na njoj moguće izgraditi 4 APART-HOTELA “JELKICA”, koje se odlikuju time da su mahom predviđene za prodaju, kao i izdavanje. Ako znamo da na Staroj planini u samom centru ne postoji ni jedan legalan apartmanski objekat koji je na tržištu, onda je jasno da je tržište “gladno” za apartmanskim tipom gradnje više i visoke kategorije s’ obzirom na položaj i lokaciju same parcele. U blizini parcele je planirana dečija žičara, a na 200m još dve žičare za odrasle. Postojeća gondola je na 500m udaljenosti. Infrastruktura je dovedena na 130m od lokacije (voda, kanalizacija, asfalt, elek.energija, osvetljenje, atmosferska mreža, hidrantska mreža). Na 100m od lokacije je predviđen veliki parking za preko 350 vozila, a na samoj lokaciji je predviđeno da svi apartmani imaju parking mesto.

Površina parcele - kvadratnih metara

Koeficijent gradnje

Planirani broj kvadratnih metara objekta

%

Cena parcele - izgrađenih kvadrata

Udaljenost parcele

Građevinska parcela (GP-4) je udaljena od kružnog toka oko 130m, kao i od kompletne infrastrukture. Udaljenost do postojeće gondole je oko 500m.

Lokacija parcele

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na platou Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. U blizini parcele se nalaze tri buduća SKI LIFTA (na 100-200m), a budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele. Ceo kompleks će imati identične krovove (crep šindra), fasade (u osnovi bela boja) sa kombinacijom drveta, kvalitetnu braon-rustik PVC stolariju, dok će neki od objekata imati i aluminijum-drvo stolariju. Svi apartmani će imati parking mesto na parceli.

PREUZMI DOKUMENTACIJU

Master Plan

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Koncept, faza 1a i 1b, šeme i ilustracije.

PDR -1.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 1.

PDR - 2.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 2.

Elaborat

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

pdf1pdf2pdf3