+381(65)85-35-506

Hotel JEZERO**** – Lokacija 4.

OPIS PROJEKTA –

Pred Vama se nalazi prikaz PDR-a 2.faze za jednu od najlepših parcela na Staroj planini. Ono što posebno čini ovu lokaciju izuzetnom je njena mogućnost da se URBANISTIČKIM PROJEKTOM bliže definiše pozicija budućeg hotela kao I gabariti, a na parceli će biti moguće izgraditi do 4,500m2 i to u više faza. Pogled sa parcele je prosto neverovatan. Kompletna infrastruktura je u blizini objekta, a posebno se ističu tri SKI-LIFTA koji će biti na 50m od same parcele. U blizini je planirano I jezero (slično kao na Zlatiboru) koje bi se zimi isušivalo.

 

Površina parcele - kvadratnih metara

Koeficijent gradnje

Broj m² objekta sa podzemnim etažama

Cena parcele - EUR po metru kvadratnom

Udaljenost parcele

Planirani hotel se nalazi na 400m od polazne stanice gondola i hotela Falkeinstajner, međutim, realizacijom PDR-a 2.faze, na 50m od lokacije je planirano polazište dve žičare i jedne dečje trake, što će ovu lokaciju učiniti znatno privlačnijom od same gondole.

Lokacija parcele

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na ivici platoa Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. U blizini parcele se nalazi glavna trafo-stanica (na 300m), kolektor otpadnih voda sa najsavremenijom tehnologijom (na 50m), tri buduća SKI LIFTA (na 50m), a budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele. Pored parcele će biti i manje veštačko jezero.

   

PREUZMI DOKUMENTACIJU

Master Plan

– Preuzmi PDF dokumentaciju – Koncept, faza 1a i 1b, šeme i ilustracije.  

PDR -1.

– Preuzmi PDF dokumentaciju – Plan detaljne regulacije – FAZA 1.

PDR - 2.

– Preuzmi PDF dokumentaciju – Plan detaljne regulacije – FAZA 2.

Elaborat Hotela

  – Uskoro – Detaljan plan hotela, 3D renderi /prikazi  

Aktuelan prikaz lokacije

foto - video

Kontakt forma

9 + 8 =