+381(65)85-35-506

 

Građ.parcele (GP-5) Naselje LEDNICI

 

 

OPIS PROJEKTA –

(Slika je ilustrativna) Sve parcele su smeštene na najvišoj koti Jabučkog Ravništa, sa prelepim pogledom u daljinu. Konceptualno, izgradnja hotela I ostalih sadržaja neće ni na koji način remetiti ovo vikend naselje. Ova lokacija će biti jako interesantna za skijaše zbog same blizine žičara. Bićemo u mogućnosti da Vam ponudimo BUY&RENT concept, jer ćemo imati u ponudi i kao mogućnost i izgradnju vikendica sa kompletnom završenom papirologijom.

 

Objekata - sa po 10 apartmana

Koeficijent gradnje

Kvadrata po objektu

Apartmana na prodaju

Udaljenost parcele

 

Sve pomenute parcele se nalaze na području od nekih 2 hektara. Svaka parcela je građevinska i za svaku parcel važe ista pravila. Parcele su udaljene od 3 SKI-LIFTA 100-250m nizvodno stim što se pomoću jednog ski-lifta vraćate sa skijama natrag u vikendicu, a od GONDOLE je prosečna udaljenost oko 700m nizvodno. (Slika je ilustrativna)

 

Lokacija parcele

 

 

Pred Vama se nalazi prikaz PDR-a 2.faze na kojem se vidi planirano vikend naselje na samom obodu PDR-a ka jugo-zapadnoj strani. Celo vikend naselje treba da ima oko tridesetak vikend kuća od kojih su 4 već napravljene. Naselje karakteriše jedna glavna saobraćajnica i jedna unutrašnja saobraćajnica koja će omogućiti prilaz do svake parcele. Nekih 60% parcela je skoro ravno dok je ostatak u blagom padu. Pogled sa parcela je orjentisan 30% ka jugu, a ostatak ka zapadu. Tri SKI-LIFTA će biti na udaljenosti od 100-250m u zavisnosti od lokacije parcele. MINIMALNA PARCELA ZA GRADNJU JE 600m2.

 

 

PREUZMI DOKUMENTACIJU

Master Plan

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Koncept, faza 1a i 1b, šeme i ilustracije.

 

PDR -1.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 1.

PDR - 2.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 2.

Elaborat Vikend naselja

-uskoro-

Aktuelan prikaz lokacije

foto - video

 

Kontakt forma

5 + 10 =