+381(65)85-35-506

 

Građ.parcela (GP-3) APART-naselje BORIĆI

 

 

OPIS PROJEKTA –

Pred Vama se nalazi prikaz PDR-a 2.faze za jednu od najlepših parcela na Staroj planini. Ono što posebno čini ovu lokaciju izuzetnom je njena mogućnost da se URBANISTIČKIM PROJEKTOM bliže definiše koliko će se objekata praviti (2-4 objekta), sa mogućnošću izgradnje do 17.500m2 i to u više faza. U odnosu na prvu lokaciju gde je striktno definisan hotel od 22.841m2, ovde možete početi izgradnju sa manjim hotelom i čekati da se planina razvija, a samim tim i da Vi sami procenite Vašu investiciju. Pogled sa parcele je prosto neverovatan. Kompletna infrastruktura je u blizini objekta, a posebno se ističu tri SKI-LIFTA koji će biti na 50-100m od same parcele.

 

Površina parcele - kvadratnih metara

Koeficijent gradnje

Planirani broj kvadratnih metara objekta

%

Cena parcele - izgrađenih kvadrata

Udaljenost parcele

Na slici je prikazan Plan Detaljne Regulacije (PDR) 1. faze. Planirani hotel se nalazi na 600m od polazne stanice gondola i hotela Falkeinstajner, međutim, realizacijom PDR-a 2.faze, na 50m od lokacije je planirano polazište dve žičare i jedne dečje trake, što će ovu lokaciju učiniti znatno privlačnijom od same gondole.

Lokacija parcele

 

Parcela se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine, na ivici platoa Jabučkog Ravništa sa kojeg se pruža veličanstven pogled ka južnoj i zapadnoj strani. U blizini parcele se nalazi glavna trafo-stanica (na 400m), kolektor otpadnih voda sa najsavremenijom tehnologijom (na 150m), tri buduća SKI LIFTA (na 50m), a budući put sa trotoarima i biciklističkom stazom će prolaziti velikim delom parcele.

 

PREUZMI DOKUMENTACIJU

Master Plan

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Koncept, faza 1a i 1b, šeme i ilustracije.

 

PDR -1.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 1.

PDR - 2.

– Preuzmi PDF dokumentaciju –

Plan detaljne regulacije – FAZA 2.

Elaborat Hotela

– USKORO –

Detaljan plan hotela, 3D renderi /prikazi

Aktuelan prikaz lokacije

foto -video

 

Kontakt forma